Jäsenhakemuslomake

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on isän, äidin, esi-isiensä tai puolisonsa kautta sukuun kuuluva. Sukuseuran varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä suvun jäsenten lisäksi muutkin sukutoiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Varsinaisten jäsenten alle 18-vuotiaat lapset voivat liittyä nuorisojäseniksi.

Varsinaisilta jäseniltä jäsenmaksu on 15 euroa/vuosi. Nuorisojäsenten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

Liittyäksesi jäseneksi

1. Täytä jäsenhakemuslomake JA

2. Maksa jäsenmaksu seuran tilille.

Ne, jotka eivät käytä tietokonetta/nettiä, voivat liittyä jäseneksi soittamalla sihteeri Markku Hynyselle ja jättämällä yhteystiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero) vastaajaan tai tekstiviestillä, puh. 040-504 5410.

Jäsenmaksu maksetaan tilille FI6255422320341175. Maksun saaja on Hynysten sukuseura ry. Viestikenttään koko nimi ja osoite.

Nimi *
Sähköpostiosoite *